Ihmiset
tutustu meihin

Olemme joensuulainen perheyritys

Pirjo Pulkkinen

Hei, olen Pirjo Pulkkinen - Polunmutkan toimitusjohtaja ja yrityksen perustaja.

Puhelin: 050 545 2839

Sähköposti: pirjo@polunmutka.fi

Arvot edellä, yhteistyö, kehittäjä, avoin uusille ideoille, tavoitteellinen, oikeudenmukainen, rehellinen ja aito. Nämä sanat kuvaavat hyvin itseäni yrittäjänä. Valmistuminen tradenomiksi (ylempi AMK) ja omakohtainen kokemus ikäihmisen yksinäisyydestä, kotiavun, läsnäolon ja merkityksellisen kohtaamisen tarpeesta sai minut perustamaan perheyrityksen nimeltä Polunmutka Oy. Koen perheyrityksen vahvuutena. Luottamus, sitoutuneisuus ja toistemme arvostaminen ovat toimintamme lähtökohtia. Toivon, että nämä sisäiset arvomme välittyvät asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja sidosryhmille. Vastaan viime kädessä yrityksen toiminnasta, sen kehittämisestä ja palvelun laadusta.

Pirjo Pulkkinen

Tervehdys, olen Jari Pulkkinen - Polunmutkan musiikkivastaava, käsityökalujen terien teroittaja ja yrityksen perustaja.

Puhelin: 050 531 0537

Sähköposti: jari@polunmutka.fi

Ensimmäinen ”julkinen” esiintyminen oli kolmen vanhana kylän huutokaupassa. Meklarinvasaran lyönti innoitti minut laulamaan musiikkikappaletta ”kilkan, kalkan raudan lujaa”. Vähän vanhempana minut saattoi nähdä maitolaiturilla rallattelemassa vanhoja kuplettilauluja. Musiikki on osa elämääni. Mielipuuhaani ovat laulaminen ja soittaminen, joita harjoittelen päivittäin. Kotona soivat sävelet laajassa skaalassa aina kansanlauluista klassisempiin sävelmiin. Yhdessä laulaminen tuo elämäniloa, nostaa esiin erilaisia tunteita ja tuo ehkäpä myös muistoja meille kaikille nuoruudesta, kuten minulle tuo pienenä poikana esiintyminen kotikylän maitolaiturilla.

Pirjo Pulkkinen

Jani Pulkkinen - olen siirtynyt toisiin tehtäviin 30.5.2022 alkaen.

Polunmutka Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

"Tähän tarinaan perustuu Polunmutka Oy:n toiminnan ydin."

Yritys haluaa viestiä asiakkailleen tuon saman tunteen sitoutuneesta, luotettavasta, turvallisesta ja paikallisesta palvelusta.