Palvelut
Polunmutkan palvelut ja palvelupaketit

Polunmutkan palvelut sekä kotona että kodinomaisessa yksikössä asumisen tueksi:

- Sosiaalinen kanssakäyminen, merkityksellinen kohtaaminen ja läsnäolo, ulkoilu-, saattaja- ja asiointiapu sekä kauppapalvelu

- Kotisiivouspalvelu

- Piha- ja ulkoalueiden hoito, puiden pilkkominen ja käsityökalujen teroitus (veitset, sakset, ketjusahanterät ja pienet pyöröterät)

- Kodinruokapalvelut, asiakkaan kotona valmistettu ateria

- Vaatehuolto

- Kylvetys- ja pesuapu

Voit ostaa Polunmutkan palveluja tuntihinnalla tai räätälöitynä palvelupakettina. Palvelupakettien sisältö suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Alla on kuvattu yrityksen tarjoamat palvelupaketit, hinnasto ja muutama ehdotus palvelun sisällöstä asiakkaan päätöksenteon tueksi. Ensimmäinen käynti on ilmainen tutustumiskäynti, eikä se sido asiakasta palvelun ostamiseen. Palveluajan voi jakaa pienempiin osiin asiakkaan tarpeen mukaan. Minipalveluaika on yksi tunti (1 h). Teemme myös pidempiaikaisia sopimuksia.


Polunmutkan palvelun ostamisen hyödyt asiakkaalle:


Palvelusuunnitelman ja palvelusopimuksen avulla palvelut arvonlisäverottomasti
Voit ostaa Polunmutkan palveluja arvonlisäverottomasti korkean iän ja/ tai heikentyneen toimintakyvyn vuoksi. Teemme yhdessä asiakkaan kanssa palvelusopimuksen ja -suunnitelman, jossa kartoitamme asiakkaan tarvitseman tukipalvelun tarpeet ja käyntikerrat.


Kotitalousvähennys -60%
Polunmutkan palveluista saat kotitalousvähennystä - 60 % kokonaisuudessaan tehdyn työn osuudesta. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä 1.1.2022 alkaen on 3 500 euroa vuodessa, josta omavastuun osuus on 100 euroa. Huomioithan, että voit saada vähennyksen, kun ostat palvelun omalle vanhemmalle, puolison vanhemmalle tai isovanhemmalle. Autamme tarvittaessa asiakastamme kotitalousvähennyksen hakemisessa.

Utelias -paketti 5 tuntia 

Utelias -paketin aikana asiakkaalla on käytettävissä yhteensä viisi tuntia palveluaikaa yhden kuukauden ajan. Tämä paketti on hyvä valinta silloin, jos tunnet, että tarvitset silloin tällöin tukea, ystävän seuraa tai arjen apua. Jutellaan yhdessä arjen huolet pienemmäksi!

5 h/kk
248 €/kk (sis. alv 24 %)
200 €/kk (alv 0 %)

Neuvokas -paketti 10 tuntia 

Neuvokas -paketin aikana asiakkaalla on käytettävissä yhteensä kymmenen tuntia palveluaikaa kuukaudessa. Neuvokas -paketti on mainio valinta, kun haluat kehittää itseäsi ja oppia uusia asioita. Voimme yhdessä harjoitella ja vahvistaa digitaitoja älypuhelimella tai tietokoneella omassa kodissasi, harjoitella yhdessä laulamista tai vaikkapa kerrata englannin kielen taitoja. Tämä paketti on hyvä valinta myös silloin, kun tarvitset säännöllistä asiointiapua kauppa-asioissa, saattajapalvelua lääkärissä ja virastossa tai apua arjen pihatöihin.

Neuvokas -paketti on hyvä valinta myös silloin, jos olet aiemmin käynyt säännöllisesti erilaisissa kulttuuripaikoissa ja -tapahtumissa, kuten kirjastossa, konsertissa, museossa, teatterissa tai kerhoissa, mutta harrastetoimintasi on jostain syystä vähentynyt tai hiipunut kokonaan. Olemme tukenasi sinulle merkittävässä vapaa-ajan harrastetoiminnassa, joka tuo elämääsi piristystä, elämäniloa ja hyvinvointia.

10 h/kk
496 €/kk
(sis. alv 24 %)
400 €/kk
(alv 0 %)

Vilkas -paketti 20 tuntia

Vilkas -paketin aikana asiakkaalla on käytettävissä yhteensä kaksikymmentä tuntia palveluaikaa kuukaudessa. Vilkas -paketti on hyvä valinta, kun tarvitset tukea tai arjen apua säännöllisesti. Merkityksellinen kohtaaminen ja kiireetön läsnäolo saman, tutun perheyrittäjämme kanssa tuo turvallisuutta asiakkaallemme ja hänen omaisilleen. Tulemme omaishoitajan avuksi, kun tarvitset omaa aikaa esimerkiksi asioilla käymiseen tai ystävän kanssa ulkoiluun. Tämä paketti sopii hyvin myös asiakkaalle, joka toipuu leikkauksesta ja tarvitsee säännöllistä tukea, kaveria liikkumiseen ja ulkoiluun.

20 h/kk
992 €/kk
(sis. alv 24 %)
800 €/kk
(alv 0 %)

Palvelun tuntihinta

49,60 €/h (sis. alv 24 %)
40 €/h (alv 0 %)

Erillispalvelut

Musiikkipalvelu

Monelle meistä musiikki tuo mieleen muistoja lähimenneisyydestä tai vuosien takaa. Elävän musiikin kuunteleminen ja laulaminen yksin tai ryhmässä tuo mielihyvää, elämäniloa ja onnellisuutta. ”Muistinpas vielä nuo laulun sanat melkein ulkoa, vaikka siitä on kymmeniä vuosia, kun lauloimme kyseistä musiikkikappaletta koulussa”, sanomme ylpeänä. Yrityksemme musiikkipalveluun kuuluvat muun muassa pienimuotoiset konsertit, yhteislaulutilaisuudet, eri vuodenaikoihin liittyvät juhlatilaisuudet, syntymäpäivät ja sukujuhlat. Musiikkiesitykset myös surun kohdatessa.

Voit hyödyntää alla olevia yrityksen tarjoamia erillispalveluja palvelupakettien suunnittelussa!

Kuuntele musiikkinäyte Youtubesta

Polunmutkan musiikkipalvelun tuottaa Duo Kaksi Kitaraa Jani ja Jari Pulkkinen


Räätälöidyt musiikkipaketit muun muassa yhteislaulutilaisuudet sekä pienimuotoiset konsertit suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kysythän tarjousta!
                   
 

Jarin terähuolto

Polunmutkan perheyrittäjä Jarilla on 40-vuoden kokemus tukkivannesahanterien valmistamisesta ja sahakoneiden huollosta. Osaamista löytyy myös muiden puujalostusteollisuuden käyttämien terien huollosta. Yrityksemme tarjoaa asiakkaille käsityökalujen teroituspalvelua ja kymmenien vuosien varrella kertynyttä ammatillista osaamista terähuollosta. Hyvin leikkaavilla terillä työn tekeminen sujuu vaivattomasti, ja voit keskittyä itselle mielekkääseen tekemiseen helpommin ja leppoisammin omassa metsäpuutarhassasi. Jarin terähuoltoon kuuluvat käsityökalujen teroitus, esimerkiksi pensasleikkurin-, raivaussahan- ja moottorisahan terät, pienet pyörösahan terät sekä keittiöveitset ja sakset.

"Istun tässä omassa paikassani ja muistelen eilistä syntymäpäivääni ilolla! Lämmin kiitos Polunmutkan Jari ja Jani! Sain kuulla kaikki lempikappaleeni, joita olin toivonut. Lauloivat ja soittivat vain Minulle…"
-nainen 80 vuotta


Palvelun kehittäminen asiakaslähtöisesti

Mittaamme palvelun laatua säännöllisesti ja keräämme asiakkailtamme vapaamuotoista palautetta jokaisen palvelutapahtuman jälkeen palvelun kehittämistä varten. Yrityksemme on laatinut kirjallisen kotihoidon tukipalvelutuottajan omavalvontasuunnitelman, joka vahvistetaan kerran vuodessa.

Polunmutkan tarinaa kesti lähes 60 vuotta.
"Tämä on vanhempieni tarina."