Palvelut
Polunmutkan palvelupaketit

Palvelupakettien sisältö suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Asiakas maksaa vain sovitusta palveluajasta yrityksen toimialueella. Alla on kuvattu yrityksen tarjoamat palvelupaketit, hinnasto ja muutama ehdotus palvelun sisällöstä asiakkaan päätöksenteon tueksi. Ensimmäinen käynti on ilmainen tutustumiskäynti, eikä se sido asiakasta palvelun ostamiseen. Palveluajan voi jakaa pienempiin osiin asiakkaan tarpeen mukaan. Minipalveluaika on yksi tunti (1 h). Teemme myös pidempiaikaisia sopimuksia.

Yrityksen toimialueeseen kuuluvat Joensuu, Eno, Kiihtelysvaara, Pyhäselkä, Tuupovaara ja Kontiolahti.

Utelias -paketti 5 tuntia 

Utelias -paketin aikana asiakkaalla on käytettävissä yhteensä viisi tuntia palveluaikaa yhden kuukauden ajan. Tämä paketti on hyvä valinta silloin, jos tunnet, että tarvitset silloin tällöin tukea, ystävän seuraa tai arjen apua. Jutellaan yhdessä arjen huolet pienemmäksi!

5 h/kk
248 €/kk (sis. alv 24 %)
200 €/kk (alv 0 %)

Neuvokas -paketti 10 tuntia 

Neuvokas -paketin aikana asiakkaalla on käytettävissä yhteensä kymmenen tuntia palveluaikaa kuukaudessa. Neuvokas -paketti on mainio valinta, kun haluat kehittää itseäsi ja oppia uusia asioita. Voimme yhdessä harjoitella ja vahvistaa digitaitoja älypuhelimella tai tietokoneella omassa kodissasi, harjoitella yhdessä laulamista tai vaikkapa kerrata englannin kielen taitoja. Tämä paketti on hyvä valinta myös silloin, kun tarvitset säännöllistä asiointiapua kauppa-asioissa, saattajapalvelua lääkärissä ja virastossa tai apua arjen pihatöihin.

Neuvokas -paketti on hyvä valinta myös silloin, jos olet aiemmin käynyt säännöllisesti erilaisissa kulttuuripaikoissa ja -tapahtumissa, kuten kirjastossa, konsertissa, museossa, teatterissa tai kerhoissa, mutta harrastetoimintasi on jostain syystä vähentynyt tai hiipunut kokonaan. Olemme tukenasi sinulle merkittävässä vapaa-ajan harrastetoiminnassa, joka tuo elämääsi piristystä, elämäniloa ja hyvinvointia.

10 h/kk
496 €/kk
(sis. alv 24 %)
400 €/kk
(alv 0 %)

Vilkas -paketti 20 tuntia

Vilkas -paketin aikana asiakkaalla on käytettävissä yhteensä kaksikymmentä tuntia palveluaikaa kuukaudessa. Vilkas -paketti on hyvä valinta, kun tarvitset tukea tai arjen apua säännöllisesti. Merkityksellinen kohtaaminen ja kiireetön läsnäolo saman, tutun perheyrittäjämme kanssa tuo turvallisuutta asiakkaallemme ja hänen omaisilleen. Tulemme omaishoitajan avuksi, kun tarvitset omaa aikaa esimerkiksi asioilla käymiseen tai ystävän kanssa ulkoiluun. Tämä paketti sopii hyvin myös asiakkaalle, joka toipuu leikkauksesta ja tarvitsee säännöllistä tukea, kaveria liikkumiseen ja ulkoiluun.

20 h/kk
992 €/kk
(sis. alv 24 %)
800 €/kk
(alv 0 %)

Palvelupakettien tuntihinnat

49,60 €/h (sis. alv 24 %)
40 €/h (alv 0 %)

Kertaosto

Kertaosto soveltuu hyvin akuuttiin palvelun ja tuen tarpeeseen tai haluat vielä miettiä palveluun sitoutumista. Se on helppo ja nopea ratkaisu saada Polunmutkan palvelut käyttöösi ilman erillistä palvelusopimusta ja palvelusuunnitelmaa.

65 €/h (sis. alv 24 %)

Erillispalvelut

Musiikkipalvelu

Monelle meistä musiikki tuo mieleen muistoja lähimenneisyydestä tai vuosien takaa. Elävän musiikin kuunteleminen ja laulaminen yksin tai ryhmässä tuo mielihyvää, elämäniloa ja onnellisuutta. ”Muistinpas vielä nuo laulun sanat melkein ulkoa, vaikka siitä on kymmeniä vuosia, kun lauloimme kyseistä musiikkikappaletta koulussa”, sanomme ylpeänä. Yrityksemme musiikkipalveluun kuuluvat muun muassa pienimuotoiset konsertit, yhteislaulutilaisuudet, eri vuodenaikoihin liittyvät juhlatilaisuudet, syntymäpäivät ja sukujuhlat. Musiikkiesitykset myös surun kohdatessa.

Voit hyödyntää alla olevia yrityksen tarjoamia erillispalveluja palvelupakettien suunnittelussa!

Kuuntele musiikkinäyte Youtubesta

Polunmutkan musiikkipalvelun tuottaa Duo Kaksi Kitaraa Jani ja Jari Pulkkinen

Polunmutkan iltapäivätanssit 2x45 min.

240,00 € (alv 0%)

Yhteislaulutilaisuus 60 min.

120,00 € (alv 0 %)

Pienimuotoinen konsertti 30-45 min.

140,00 € (alv 0 %)                        

 

Räätälöity musiikkipaketti suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kysythän tarjousta!

Jarin terähuolto

Polunmutkan perheyrittäjä Jarilla on 40-vuoden kokemus tukkivannesahanterien valmistamisesta ja sahakoneiden huollosta. Osaamista löytyy myös muiden puujalostusteollisuuden käyttämien terien huollosta. Yrityksemme tarjoaa asiakkaille käsityökalujen teroituspalvelua ja kymmenien vuosien varrella kertynyttä ammatillista osaamista terähuollosta. Hyvin leikkaavilla terillä työn tekeminen sujuu vaivattomasti, ja voit keskittyä itselle mielekkääseen tekemiseen helpommin ja leppoisammin omassa metsäpuutarhassasi. Jarin terähuoltoon kuuluvat käsityökalujen teroitus, esimerkiksi pensasleikkurin-, raivaussahan- ja moottorisahan terät, pienet pyörösahan terät sekä keittiöveitset ja sakset.

"Istun tässä omassa paikassani ja muistelen eilistä syntymäpäivääni ilolla! Lämmin kiitos Polunmutkan Jari ja Jani! Sain kuulla kaikki lempikappaleeni, joita olin toivonut. Lauloivat ja soittivat vain Minulle…"
-nainen 80 vuotta

Tietoa kotitalousvähennyksestä ja arvonlisäverottoman palvelun ostamisesta

Yrityksemme tarjoamista palveluista saat kotitalousvähennystä - 40 % kotitalous- ja hoivatyön osuudesta. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä 1.1.2020 alkaen on 2 250 euroa vuodessa, josta omavastuun osuus on 100 euroa. Vähennys on henkilökohtainen. Asiakas voi hyödyntää vähennyksen yhdessä puolisonsa kanssa yhteensä 4500 euroa. Huomioithan, että voit saada vähennyksen, kun ostat palvelun omalle vanhemmalle, puolison vanhemmalle tai isovanhemmalle. Autamme tarvittaessa asiakastamme kotitalousvähennyksen hakemisessa.

Voit ostaa palvelua myös arvonlisäverottomasti korkean iän tai heikentyneen toimintakyvyn vuoksi. Teemme yhdessä asiakkaan kanssa palvelusopimuksen ja palvelusuunnitelman, jossa kartoitamme asiakkaan tukipalvelun tarpeen perusteen, kuten mitä eri palveluja tarvitaan ja kuinka usein sekä mitkä ovat suunniteltujen palvelujen tavoitteet.

Palvelun kehittäminen asiakaslähtöisesti

Mittaamme palvelun laatua säännöllisesti ja keräämme asiakkailtamme vapaamuotoista palautetta jokaisen palvelutapahtuman jälkeen palvelun kehittämistä varten. Yrityksemme on laatinut kirjallisen kotihoidon tukipalvelutuottajan omavalvontasuunnitelman, joka vahvistetaan kerran vuodessa.

Polunmutkan tarinaa kesti lähes 60 vuotta.
"Tämä on vanhempieni tarina."